Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2020-11-27
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: CR 13903:2000 CEN/TC 215

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

General guidance on the equipment used for inhaled nitric oxide therapy

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Gives guidance on inhalational therapeutic use of nitric oxide admixed with nitrogen, including pharmacology, toxicological hazards, compatibility with air/oxygen/device materials and device design parameters.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime