Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prCEN/TS 14507-2:2022

Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2020-11-27
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: CEN/TS 14507-2:2003 CEN/TC 215

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Inhalational nitric oxide systems - Part 2: Supply systems

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies safety and performance requirements for mobile equipment used to supply nitric oxide/nitrogen mixtures to patients, with particular reference to continuity of therapy.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime