Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 13726-1:2002/AC:2022

Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2020-11-27
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13726-1:2002/AC:2003 CEN/TC 205

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Test methods for primary wound dressings - Part 1: Aspects of absorbency

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime