Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-06-21
Mbaroj: 2022-08-22

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13631-6:2002 CEN/TC 321

Titulli Shqip

Lëndë plasëse për përdorime civile - Lëndët plasëse thërmuese - Pjesa 6: Përcaktimi i qëndrueshmërisë ndaj presionit hidrostatik

Titulli Anglisht

Explosives for civil uses - High explosives - Part 6: Determination of resistance to hydrostatic pressure

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a method for determining the ability of high explosives for civil uses to detonate while under applied hydrostatic pressure. This method is applicable to high explosives in cartridges and as bulk products intended for use under conditions where hydrostatic pressure may adversely affect their safety and reliability. The method is limited to explosives that are able to detonate without confinement at normal atmospheric pressure.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime