Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-06-21
Mbaroj: 2022-08-22

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13631-7:2003 CEN/TC 321

Titulli Shqip

Lëndë plasëse për përdorime civile - Lëndët plasëse thërmuese - Pjesa 7: Përcaktimi i sigurisë dhe besueshmërisë në temperatura ekstreme

Titulli Anglisht

Explosives for civil uses - High explosives - Part 7: Determination of safety and reliability at extreme temperatures

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the special conditions and procedures permitting the extension to wider ranges of applicability of the following test methods: - determination of resistance to hydrostatic pressure; - verification of the means of initiation; - determination of transmission of detonation. Standardised test methods at extreme temperatures for the following purposes are not given: - determination of sensitiveness to friction; - determination of sensitiveness to impact; - determination of resistance to water; - determination of the initiating capability of boosters; - determination of velocity of detonation. NOTE In these cases, the manufacturer of the explosive should provide a suitable test method and, in cases where the results should be checked by an independent institution or authority, the manufacturer and the institution or authority should agree upon a suitable test method.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime