Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-06-21
Mbaroj: 2022-08-22

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13631-10:2003 CEN/TC 321

Titulli Shqip

Lëndë plasëse për përdorime civile - Lëndët plasëse thërmuese - Pjesa 10: Metoda për verifikimin e mënyrave të fillimit

Titulli Anglisht

Explosives for civil uses - High explosives - Part 10: Method for the verification of the means of initiation

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a method for the verification of the initiation of a high explosive by a specified initiation system. This method is applicable to high explosives in cartridge or bulk form, both unconfined and confined.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime