Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-06-21
Mbaroj: 2022-08-22

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13857-3:2002 CEN/TC 321

Titulli Shqip

Lëndë plasëse për përdorime civile - Pjesa 3: Informacioni që duhet të jepet nga prodhuesi ose përfaqësuesi i autorizuar i tij për përdoruesin

Titulli Anglisht

Explosives for civil uses - Part 3: Information to be provided by the manufacturer or his authorised representative to the user

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies information to be provided by the manufacturer of explosives for civil uses or his authorised representative to the user.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime