Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-06-21
Mbaroj: 2022-08-22

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13857-1:2003 CEN/TC 321

Titulli Shqip

Eksplozivë për përdorime civile - Pjesa 1: Terminologjia

Titulli Anglisht

Explosives for civil uses - Part 1: Terminology

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard defines the key technical terminology used in the European Standards developed in the field of explosives for civil uses.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime