Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-06-21
Mbaroj: 2022-08-22

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 12063:1999 CEN/TC 288

Titulli Shqip

Zbatimi i punës speciale gjeoteknike - Muret me shtylla të sheshta

Titulli Anglisht

Execution of special geotechnical work - Sheet-pile walls

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies requirements, recommendations and information concerning the execution of permanent or tempory sheet pile wall structures in accordance with 2.4 of ENV 1991-1:1994 and the handling of equipment and materials. It does not give requirements and recommendations for the installation of specific parts of the structure such as ground anchorages and piles which are covered by other codes.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime