Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-06-21
Mbaroj: 2022-08-22

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 1062-1:2004 CEN/TC 139

Titulli Shqip

Bojra dhe llaqe - Materialet e riveshjes dhe sistemet e veshjes për murin e jashtëm dhe betoni - Pjesa 1: Klasifikimi

Titulli Anglisht

Paints and varnishes - Coating materials and coating systems for exterior masonry and concrete - Part 1: Classification

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a general system for the description of coating materials and coating systems for the preservation, decoration and protection of exterior new and old, coated or uncoated masonry and concrete. It also includes a classification system based on certain physical properties. This European Standard is applicable to all coating materials and coating systems for exterior masonry and concrete, including those for use in external thermal insulation systems.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime