Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 13300:2001/AC:2022

Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-06-21
Mbaroj: 2022-08-22

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13300:2001/AC:2002 CEN/TC 139

Titulli Shqip

Bojëra dhe llake - Produktet dhe sistemet e bojrave ujore për muret dhe tavanët e brendshmëm - Klasifikimi

Titulli Anglisht

Paints and varnishes - Water-borne coating materials and coating systems for interior walls and ceilings - Classification

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a general system for the classification of water-borne coating materials and coating systems for the decoration and protection of interior walls and ceilings comprised of new and old, coated and uncoated surfaces.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime