Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 12811-3:2002/AC:2022

Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-06-21
Mbaroj: 2022-08-22

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 12811-3:2002/AC:2004 CEN/TC 53

Titulli Shqip

Pajisjet për punime të përkohshme - Pjesa 3: Provat me ngarkesa

Titulli Anglisht

Temporary works equipment - Part 3: Load testing

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime