Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-06-21
Mbaroj: 2022-08-22

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 12811-2:2004 CEN/TC 53

Titulli Shqip

Pajisje për punime të përkohshme - Pjesa 2: Informacion për materialet

Titulli Anglisht

Temporary works equipment - Part 2: Information on materials

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This draft European Standard only deals with commonly used steel, aluminium alloys, cast iron, timber and timber based materials. It also covers requirements for welding and for limiting corrosion and other deterioration

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime