Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-06-21
Mbaroj: 2022-08-22

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13331-2:2002 CEN/TC 53

Titulli Shqip

Sistemet për veshjen e kanaleve - Pjesa 2: Vlerësimi me anë të llogaritjes ose të provës

Titulli Anglisht

Trench lining systems - Part 2: Assessment by calculation or test

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This second part of European Standard prEN 13331 specifies methods of calculation and test to assess conformity with Part 1. It is limited to steel, cast iron and aluminium for the principal components.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime