Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-06-21
Mbaroj: 2022-08-22

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 12813:2004 CEN/TC 53

Titulli Shqip

Pajisje për punime të përkohshme - Skela me shtylla për mbajtje ngarkesash të realizuara me elementë të parafabrikuar - Metodat e veçanta të projektimit strukturor

Titulli Anglisht

Temporary works equipment - Load bearing towers of prefabricated components - Particular methods of structural design

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard describes methods for establishing structural data for stiffness and resistance by calculation supported by tests for load bearing towers made of prefabricated components of steel or aluminium alloy. The vertical load capacity is established, both with or without horizontal loads and with the top restrained or free. This European Standard specifies two methods of analysis, by first order theory, or by second order theory. NOTE For definitions and requirements relating to structures and materials of the structure, specifications and loads, see EN 12812. The European Standard is not intended for towers constructed with tubes and couplers: it is expected that they will be designed in accordance with EN 12812.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime