Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-05-20
Mbaroj: 2022-07-20

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 1384:2017 CEN/TC 158

Titulli Shqip

Helmetat per aktivitetet e hipizmit

Titulli Anglisht

Helmets for equestrian activities

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirement for protective helmets that may or may not have a peak, for people involved in equestrian activities. It gives safety requirements that include methods of test and levels of performance for shock absorption, for resistance to penetration and for the strength and effectiveness of the retention system and the deflection of a peak if fitted.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

prSK EN 1384:2022 replaces SK EN 1384:2014 - 2019-05-14


Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime