Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-05-20
Mbaroj: 2022-07-20

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13911:2017 CEN/TC 162

Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse për zjarrfikësit -Kërkesat dhe metodat e provave për skufjet për zjarrfikësit

Titulli Anglisht

Protective clothing for firefighters - Requirements and test methods for fire hoods for firefighters

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies minimum safety requirements and test methods for a firehood to be worn during firefighting operations to protect against heat and fire. This standard only applies in situations when protective clothing (EN 469), breathing apparatus (EN 136 and EN 137), and helmet (EN 443) are also worn.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

prSK EN 13911:2022 replaces SK EN 13911:2014 - 2019-05-14


Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime