Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-05-20
Mbaroj: 2022-07-20

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 342:2017 CEN/TC 162

Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse -Tërësitë e veshjeve dhe artikujt e veshmbathjeve për mbrojtjen kundra të ftohtit

Titulli Anglisht

Protective clothing - Ensembles and garments for protection against cold

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements and test methods for the performance of clothing ensembles (i.e. g two piece suits or coveralls) for protection against the effects of cold environments equal to or below −5°C (see Annex C). These effects comprise not only low air temperatures but also humidity and air velocity. Requirements and test methods of garments for protection against cool environments are specified in EN 14058. The protective effects and requirements of footwear, gloves and separate head wear are excluded from the scope of this standard.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

prSK EN 342:2022 replaces SK EN 342:2013 - 2019-05-08


Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime