Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-05-20
Mbaroj: 2022-07-20

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13832-3:2018 CEN/TC 161

Titulli Shqip

Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 3 : Kërkesat për këpucët me shkallë të lartë rezistueshmërie ndaj produkteve kimike në kushtet laboratorike

Titulli Anglisht

Footwear protecting against chemicals - Part 3: Requirements for prolonged contact with chemicals

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements for footwear intended to protect the wearer from a prolonged continuous contact (more than 1 hour) with specific chemicals. Degradation and permeation by chemicals are addressed in this standard. Other requirements are covered by reference to EN ISO 20345, 20346 or 20347 as appropriate.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime