Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-05-20
Mbaroj: 2022-07-20

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 14325:2018 CEN/TC 162

Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse kundra kimikateve -Metodat e provave dhe klasifikimi sipas performancave i materialeve i bashkimeve dhe i tërësive të veshjeve të mbrojtjes kimike

Titulli Anglisht

Protective clothing against chemicals - Test methods and performance classification of chemical protective clothing materials, seams, joins and assemblages

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the performance classification and test methods for materials used in chemical protective clothing, including gloves and footwear. The gloves and boots should have the same chemical protective barrier requirements as the fabric when an integral part of the clothing. This is a reference standard to which chemical protective clothing performance standards may refer in whole or in part, but this standard is not exhaustive in the sense that product standards may well require testing according to test method standards which are not included in this standard. While these performance levels are intended to relate to the usage to which the chemical protective clothing is to be put, it is essential that the chemical protective clothing manufacturer or supplier indicate the intended use of the protective clothing and that the user (specifier) carries out a risk assessment in order to establish the correct performance level for the intended task.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

prSK EN 14325:2022 replaces SK EN 14325:2014 - 2019-05-07


Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime