Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 172:1994/A2:2022

Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-05-20
Mbaroj: 2022-07-20

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 172:1994/A2:2001 CEN/TC 85

Titulli Shqip

Mbrojtja vetjake e syve - Filtra mbrojtës nga drita verbuese diellore për përdorim industrial

Titulli Anglisht

Personal eye protection - Sunglare filters for industrial use

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime