Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 172:1994/A1:2022

Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-05-20
Mbaroj: 2022-07-20

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 172:1994/A1:2000 CEN/TC 85

Titulli Shqip

Mbrojtja vetiake e syve - Filtrat per mbrojtjen nga dielli per perdorim industrial

Titulli Anglisht

Personal eye-protection - Sunglare filters for industrial use

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European standard specifies the scale numbers, transmittances and related requirements for sunglare filters for industrial use. Other valid requirements for these types of filters are specified in EN 166.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime