Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-05-20
Mbaroj: 2022-07-20

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 14225-3:2017 CEN/TC 162

Titulli Shqip

Kostume zhytjeje -Pjesa 3 : Komplet veshjeje me sisteme ngrohjeje ose ftohje aktive -Kërkesat dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Diving suits - Part 3: Actively heated or cooled suit systems and components - Requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the construction and performance of actively heated suits and actively cooled suits or components thereof, for wear by divers for underwater activities where the user is breathing underwater. Marking, labelling, information meant to be provided at the point of sale and instructions for use are also specified. Laboratory and practical performance tests are specified.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime