Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 13341:2005+A1:2022

Faza: 20 - Preparatory stage
Filloj: 2022-02-28
Mbaroj: 2022-02-28

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13341:2005+A1:2011 CEN/TC 249

Titulli Shqip

Rezervuarët statikë prej termoplastesh për depozitim mbi tokë për vajra për ngrohje shtëpiake, vajguri, dhe karburante diezel - Rezervuarët prej polietileni të prodhuar me fryrje, prej polietileni dhe poliamidi 6 të polimerizuar me anë të amoniakut të formuar me përsëritje periodike - Kërkesat dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Static thermoplastic tanks for above ground storage of domestic heating oils, kerosene and diesel fuels - Blow moulded and rotationally moulded polyethylene tanks and rotationally moulded tanks made of anionically polymerized polyamide 6 - Requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies requirements for materials, physical properties and performance of single blow moulded and rotationally moulded polyethylene tanks and of rotationally moulded tanks made of anionically polymerized polyamide 6, with or without reinforcements, for above ground storage of domestic heating oil, kerosene and diesel fuels for the supply of building heating/cooling systems. It is only applicable to static blow moulded and rotationally moulded polyethylene tanks and to rotationally moulded tanks made of anionically polymerized polyamide 6 that are subject to atmospheric pressure, but not subject to any external loading and have a capacity from 400 l up to 10 000 l.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime