Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 1057:2006+A1:2022

Faza: 20 - Preparatory stage
Filloj: 2022-02-28
Mbaroj: 2022-02-28

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 1057:2006+A1:2010 CEN/TC 133

Titulli Shqip

Bakër dhe lidhjet e bakrit - Tuba bakri të rumbullakët të pa salduar për ujë dhe gas për përdorime sanitare dhe ngrohje

Titulli Anglisht

Copper and copper alloys - Seamless, round copper tubes for water and gas in sanitary and heating applications

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the requirements, sampling, test methods and conditions of delivery for seamless round copper tubes. It is applicable to tubes having an outside diameter from 6 mm up to and including 267 mm for: - distributing networks for hot water and cold water; - hot water heating systems, including panel heating systems (under-floor, wall, overhead); - domestic gas and liquid fuel distribution; - waste water sanitation. It is also applicable to seamless round copper tubes intended to be pre insulated before use for any of the above purposes.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime