Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 20 - Preparatory stage
Filloj: 2022-02-28
Mbaroj: 2022-02-28

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13201-4:2015 CEN/TC 169

Titulli Shqip

Dritat e rrugëve -Pjesa 4 : Metodat e matjes së ndriçimit të performances

Titulli Anglisht

Road lighting - Part 4: Methods of measuring lighting performance

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies measurement conditions and procedures for measuring the photometric quality parameters of road lighting installations, i.e. the quantities that quantify their performances in accordance with EN 13201-2 lighting classes. Parameters used for quantifying the energy performance of road lighting installations are not considered. A methodology to evaluate the road lighting performances considering tolerances in the design parameters is described in the informative Annex A.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime