Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 20 - Preparatory stage
Filloj: 2022-02-28
Mbaroj: 2022-02-28

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13201-3:2015 CEN/TC 169

Titulli Shqip

Dritat e rrugëve -Pjesa 3 : Përllogaritja e performance

Titulli Anglisht

Road lighting - Part 3: Calculation of performance

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the conventions and mathematical procedures to be adopted in calculating the photometric performance of road lighting installations designed in accordance with the parameters described in EN 13201-2 to ensure that every lighting calculation is based on the same mathematical principles. The design procedure of a lighting installation also requires the knowledge of the parameters involved in the described model, their tolerances and variability. These aspects are not considered in this part of EN 13201 but a procedure to analyse their contribution in the expected results is suggested in EN 13201-4 and it can also be used in the design phase.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime