Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 20 - Preparatory stage
Filloj: 2022-02-28
Mbaroj: 2022-02-28

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13201-2:2015 CEN/TC 169

Titulli Shqip

Dritat e rrugëve Pjesa 2 : Kërkesat e performances

Titulli Anglisht

Road lighting - Part 2: Performance requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of this European Standard defines performance requirements which are specified as lighting classes for road lighting aiming at the visual needs of road users, and it considers environmental aspects of road lighting. NOTE Installed luminous intensity classes for the restriction of disability glare and control of obtrusive light and installed glare index classes for the restriction of discomfort glare are defined in the informative Annex A. Lighting of pedestrian crossings is discussed in the informative Annex B. Disability glare evaluation for conflict areas (C classes) and pedestrian and pedal cyclists (P classes) is discussed in the informative Annex C.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime