Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Programi i Punës i KT-12

Shtëpi » Standardizim » Komitetet Teknike » KT-12 » Programi i Punës i KT-12
Numri:       TC:       Faza:            

Kod
Faza
TC
Parashikuar
Filloj
Mbaroj
KT-12
2024-05-21
2024-05-21
2024-05-21
SSH ISO 24673:2021
Lëng hurme i konservuar - Specifikimi dhe metodat e testimit
Concentrated date juice — Specifications and test methods

1 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1