Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Programi i Punës i KT-12

Shtëpi » Standardizim » Komitetet Teknike » KT-12 » Programi i Punës i KT-12
Numri:       TC:       Faza:            

Kod
Faza
TC
Parashikuar
Filloj
Mbaroj
KT-12
2024-04-15
2024-04-15
2024-04-15
EN 16618:2015
Analizat e ushqimit - Përcaktimi i acrylamidit në ushqim me masë spektrometri në varg dhe kromatografi të lëngut (LC-ESI-MS / MS)
Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)

1 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1