Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2017-07-05 
21 
25 € 
PDF
Blej
Tekstilet në sistemin e ruajtjes së shëndetit
English
Published 
2010-06-10 
10 
15 € 
PDF
Blej
Tekstilet -Pelhurat e endura -Ndertimi -Metodat e analizave Pjesa 2 : Percaktimi i numrit te fijeve per njesi te gjatesise
English
Published 
2019-12-03 
12 € 
PDF
Blej
Tekstile dhe produkte tekstili-Sjellja ndaj zjarrit-Perde dhe tapiceri-Procedura e detajuar për të përcaktuar ndezjen e mostrave të vendosura vertikalisht (në flakë të dobët)
English
Withdrawn 
2013-11-12 
12 € 
PDF
Blej
Tekstile dhe produkte tekstili -Sjellja ndaj zjarrit -Perdet dhe tapiceritë -Procedura e detajuar per te percaktuar perhapjen e flakes tek mostrat e vendosura vertikalisht
English
Published 
2019-12-03 
15 € 
PDF
Blej
Tekstile dhe produkte tekstili-Sjellja ndaj djegies-Perde dhe tapiceri-Procedura e detajuar për përcaktimin e përhapjes të flakës tek mostra të orientuara vertikalisht
English
Withdrawn 
2013-11-12 
13 € 
PDF
Blej
Tekstile -Pëlhura për veshje -Proçedura e detajuar për të përcaktuar sjelljen ndaj zjarrit të pëlhurave për veshje
English
Published 
2017-07-05 
13 € 
PDF
Blej
Tekstile -Pëlhura për veshje -Proçedura e detajuar për të përcaktuar sjelljen ndaj zjarrit të pëlhurave për veshje
English
Published 
2010-06-10 
15 € 
PDF
Blej
Pupel dhe push -Metodat e proves -Percaktimi i permbajtjes se lageshtise
English
Published 
2010-06-10 
15 € 
PDF
Blej
Pupel dhe push -Metodat e proves -Percaktimi i numrit te indeksit te oksigjenit
English
Published 
2010-06-10 
15 € 
PDF
Blej
Pupel dhe push -Metodat e proves -Percaktimi i permbajtjes se vajit dhe yndyres
English
Published 
2010-06-10 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pupel dhe push -Metodat e proves -Percaktimi i turbullires se nje ekstrakti ujor
English
Published 
2010-06-10 
15 € 
PDF
Blej
Pupel dhe push -Metodat e proves -Percaktimi i klorureve te tretura ne uje
English
Published 
2010-06-10 
15 € 
PDF
Blej
Pupel dhe push -Metodat e proves per matjen e permasave te jorganeve te mbushur me pupla dhe ose me push
English
Published 
2010-06-10 
11 
17 € 
PDF
Blej
Tekstilet -Pelhurat -Percaktimi i mases per njesi te siperfaqes duke perdorur mostrat e vogla
English
Withdrawn 
2010-06-10 
13 € 
PDF
Blej
Pupel dhe push -Metodat e proves -Percaktimi i aftesise mbushese (masa vellimore)
English
Withdrawn 
2010-06-10 
13 € 
PDF
Blej
Pupel dhe push -Metodat e proves -Percaktimi i permbajtjes sasiore te puplave dhe pushit (metoda manuale/me dore)
English
Published 
2019-12-03 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pupel dhe push-Metodat e proves-Percaktimi i permbajtjes sasiore te puplave dhe pushit (metoda manuale/me dore)
English
Published 
2010-06-10 
15 € 
PDF
Blej
Pupel dhe push -Metodat e proves se pelhurave per vetite e papershkueshmerise se pushit Pjesa 1 : Prova me ferkim
English
Published 
2010-06-10 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pupel dhe push -Metodat e proves se pelhurave per vetite e papershkueshmerise se pushit Pjesa 2 : Prova e ngjeshjes
English
Published 
2013-11-12 
12 € 
PDF
Blej
Kepuce -Kushtet atmosferike standarde per kondicionimin e kepuceve dhe te komponenteve per kepucet
655 gjetur, faqja1 nga33 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1