Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-11-09 
22 
25 € 
PDF
Blej
Sistemet e tubacioneve plastike për transportin e ujit për konsum nga njerëzit - Vlerësimi i zhvendosjes - Përcaktimi i vlerës së zhvendosjes të tubave dhe pajisjeve plastike dhe bashkimeve të tyre - të tubave dhe pajisjeve plastike dhe bashkimeve të tyre -
41 gjetur, faqja3 nga3 Shtyp rezultatin e kërkimit        
3