Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2015-05-12 
38 
32 € 
PDF
Blej
Pajisjet lundruese për përdorim mbi dhe nën ujë -Pjesa 4: Kërkesat specifike shtesë të sigurisë dhe metodat e provës për pajisjet e klasit B
English
Withdrawn 
2015-05-12 
28 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje argëtimi lundruese për përdorim mbi ujë dhe nën ujë- Pjesa 6: Kërkesat specifike shtesë të sigurisë dhe metodat e provës për pajisjet e klasit D
English
Withdrawn 
2009-12-14 
14 
18 € 
PDF
Blej
Pajisjet e fluturimit me rrëshqitje -Pajimet -Pajimet e lidhjeve -Kërkesat e sigurisë dhe provat e qëndrueshmerisë
English
Withdrawn 
2009-12-14 
12 
17 € 
PDF
Blej
Pajisjet zhytëse -Kompensatorët e aftësisë -Kërkesat funksional dhe të sigurisë, metodat e provës
English
Published 
2018-12-31 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisjet zhytëse -Kompensatorët e aftësisë -Kërkesat funksional dhe të sigurisë, metodat e provës
English
Withdrawn 
2015-05-12 
13 € 
PDF
Blej
Pajisjet zhytëse - Tuba frymëmarrjeje - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2018-12-31 
10 
15 € 
PDF
Blej
Pajisjet zhytëse - Tuba frymëmarrjeje - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-12-04 
12 
17 € 
PDF
Blej
Pajisje alpine për ngjitje-Litarë të hollë-Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-12-04 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pajisjet për alpinizëm -Shiritat -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2018-12-31 
15 
20 € 
PDF
Blej
Pajisjet për alpinizëm -Shiritat -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2015-05-12 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pajisjet për alpinizëm - Shiritat - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2018-12-31 
15 
20 € 
PDF
Blej
Pajisjet për alpinizëm - Shiritat - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2015-05-12 
14 
18 € 
PDF
Blej
Pajisjet për alpinizëm - Fiksues litari - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-12-04 
15 
20 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal -Ankoruesit e akullit -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2018-12-31 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal -Ankoruesit e akullit -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2015-05-12 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal - Bulonat me vath - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-12-04 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisjet e fushës së lojës -Portat e futbollit -Kërkesat funksionale dhe të sigurisë ,metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
28 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje të ngjitjes në mal -Litarët dinamik të ngjitjes në mal -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2018-12-31 
29 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje të ngjitjes në mal -Litarët dinamik të ngjitjes në mal -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-12-04 
22 
25 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal-Paftat me thumba-Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
73 gjetur, faqja3 nga4 Shtyp rezultatin e kërkimit      
3