Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-12-09 
25 
26 € 
PDF
Blej
Elektrodat e saldimit -Elektrodat me zemër tubolare për saldimin me hark me mbrojtje me gaz dhe pa mbrojtje me gaz të çeliqeve me qëndresë të lartë -Klasifikimi (ISO 18276 : 2005)
English
Withdrawn 
2013-12-09 
34 
31 € 
PDF
Blej
Elektrodat e saldimit -Elektroda të mbuluara për saldimin me hark në mënyrë manuale të çeliqeve me granë të imët dhe të çeliqeve të pa lidhur -Klasifikimi (ISO 2560 : 2009)
English
Withdrawn 
2013-12-09 
23 
25 € 
PDF
Blej
Elektroda saldimi -Elektroda prej teli solid, elektroda tubolare me zemra dhe kombinime elektrodash me shkrirës për saldim me hark të zhytur për çeliqet me qëndrueshmeri të lartë -Klasifikimi (ISO 26304 : 2011)
English
Published 
2020-12-24 
21 
25 € 
PDF
Blej
Elektroda saldimi - Elektroda tel, tela dhe shufra për saldimin e aluminit dhe të lidhjeve të aluminit – Klasifikimi (ISO 18273:2015)
English
Published 
2020-12-24 
37 
32 € 
PDF
Blej
Elektrodat e saldimit -Elektrodat me zemër tubolare për saldimin me hark me mbrojtje me gaz dhe pa mbrojtje me gaz të çeliqeve me qëndresë të lartë -Klasifikimi (ISO 18276 : 2005)
English
Published 
2020-12-24 
43 
34 € 
PDF
Blej
Elektrodat e saldimit -Elektroda të mbuluara për saldimin me hark në mënyrë manuale të çeliqeve me granë të imët dhe të çeliqeve të pa lidhur -Klasifikimi (ISO 2560 : 2009)
26 gjetur, faqja2 nga2 Shtyp rezultatin e kërkimit        
2