Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-04-26 
26 
26 € 
PDF
Blej
Pompat -Pompat rotative dinamike -Pompat qarkulluese pa permistop -Pjesa 1 : Kërkesat e përgjithëshme dhe proçedurat e testimit dhe llogaritja e treguesit të efiçensës së energjisë(EEI)
English
Published 
2014-04-26 
12 
17 € 
PDF
Blej
Pompat -Pompat rotative dinamike -Pompat qarkulluese pa permistop -Pjesa 2 : Llogaritja e treguesit të efiçensës së energjisë(EEI) për pompat qarkulluese të pa varura
English
Published 
2014-04-26 
12 
17 € 
PDF
Blej
Pompat -Pompat rotative dinamike -Pompat qarkulluese pa permistop -Pjesa 3 : Llogaritja e treguesit të efiçensës së energjisë(EEI) për pompat qarkulluese të integruara në produkte
3 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1