Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2015-12-08 
15 € 
PDF
Blej
Standard i produktit për të demostruar përputhshmerinë e fushave të radio frekuencës nga pajisjet e komunikimit pa tela që mbahen në dorë dhe të montuara në trup të përdorshëm nga publiku i zakonshëm (30 MHz - 6 GHz)
English
Withdrawn 
2010-09-23 
173 
61 € 
PDF
Blej
Aparatet audio, video dhe aparate elektronike të ngjajshëm me to-Kërkesa të sigurisë
English
Withdrawn 
2013-05-07 
217 
65 € 
PDF
Blej
Siguria e produkteve me lazër -Pjesa 12 : Siguria e sistemeve komunikuese optike ne hapesire te lire qe perdoren per transmetimin e informacionit
English
Published 
2018-06-18 
708 
112 € 
PDF
Blej
Pajisje të teknologjisë së komunikimit dhe informacionit, audio/video - Pjesa 1: Kërkesa të sigurisë (IEC 62368-1:2014, i modifikuar)
English
Published 
2023-09-08 
249 
70 € 
PDF
Blej
Siguria e pajisjeve me rreze lazer - Pjesa 1: Klasifikimi i pajisjeve dhe kërkesat
5 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1