Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-09-22 
20 
23 € 
PDF
Blej
Repart me dimensione të vegjël -Impjantet e përhershëm të karburanteve dhe serbatorët fiks
English
Withdrawn 
2012-09-27 
12 € 
PDF
Blej
Mjetë i vogël për lundrim -Motorrët dizel të bordit -Lëndët djegëse për motorrë të montuar dhe kompetëntet elektrikë
2 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1