Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2017-07-04 
144 
55 € 
PDF
Blej
Specifikime për aspektet metrologjike të instrumenteve jo -automatik të peshimit
1 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1