Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-12-04 
130 
55 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Pjesa 1 : Vetitë mekanike dhe fizike
English
Published 
2019-09-06 
186 
61 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 1: Vetitë fizike dhe mekanike
English
Withdrawn 
2018-12-31 
151 
61 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 1: Vetitë fizike dhe mekanike
English
Withdrawn 
2019-07-30 
27 
28 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 13: Lodrat formuese me aromë, setet e vogla të lojrave dhe lodrat e të shijuarit
English
Published 
2019-07-30 
47 
36 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 14: Trampolina për përdorim shtëpiak
English
Withdrawn 
2018-12-31 
24 
26 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 2: Ndezshmëria
English
Withdrawn 
2013-12-04 
24 
26 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Pjesa 2 : Ndezshmëria
English
Withdrawn 
2018-12-31 
58 
38 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave-Pjesa 3: Migrimi i disa elementëve
English
Withdrawn 
2020-12-22 
61 
42 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 3: Migrimi i disa elementëve
English
Withdrawn 
2013-12-04 
35 
31 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Pjesa 4 : Seritë eksperimentale për kiminë dhe aktivitete që kane lidhje me të
English
Published 
2018-12-31 
82 
48 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Lodrat kimike(seritë) me përjashtim të serië eksperimentale për kiminë
English
Withdrawn 
2019-07-30 
76 
45 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 7: Bojra të cilat përdoren me gishta - Kërkesat dhe metoda prove
English
Withdrawn 
2013-12-04 
61 
42 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Pjesa 8 : Aktivitetet e lodrave për përdorim shtëpiak
English
Published 
2019-07-30 
69 
42 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Pjesa 8 : Aktivitetet e lodrave për përdorim shtëpiak
14 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1