Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-11-25 
62 
42 € 
PDF
Blej
Kontatorë gazi -Kontatorët e gazit me turbinë
English
Withdrawn 
2013-12-06 
113 
51 € 
PDF
Blej
Kontatorë gazi -Pajisjet shdërimi -Pjesa 1 : Shdërues volumi
English
Withdrawn 
2014-09-10 
84 
48 € 
PDF
Blej
Kontatorë gazi ultrasonik për gazin që përdoret në shtëpi
English
Withdrawn 
2016-01-05 
29 
28 € 
PDF
Blej
Kontatorët e energjisë termike - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme
English
Withdrawn 
2016-01-05 
46 
36 € 
PDF
Blej
Kontatorët e energjisë termike – Pjesa 2: Kërkesa të fabrikimit
English
Withdrawn 
2016-01-05 
11 
17 € 
PDF
Blej
Kontatorët e energjisë termike - Pjesa 5: Provat e verifikimit fillestar
English
Published 
2023-07-05 
57 
38 € 
PDF
Blej
Pajisje të matjes së elektricitetit(a.c) — Pjesa 1: Kërkesat e përgjithshme, provat dhe kushtet e provave — Pajisjet matëse (Indekset e klasës A,B, dhe C)
7 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1