Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-09-30 
26 
26 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse për motoçiklistët profesionistë -Xhaketat, pantallonat dhe kominoshet një -pjesëshe ose të ndara -Pjesa 1 : Kërkësa të përgjithshme
English
Withdrawn 
2014-09-30 
10 
15 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse për motoçiklistët profesionistë -Xhaketat, pantallonat dhe kominoshet një -pjesëshe ose të ndara -Pjesa 3 : Metoda e provës për përcaktimin e qëndrueshmërisë në plasje
English
Published 
2017-12-01 
54 
38 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarjes -Maskat per gjithe fytyren -Kerkesat, provat, marktimi
English
Published 
2016-07-20 
43 
34 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarjes - Autorespiratorë me ajër të ngjeshur, me qark të hapur me maskë të plotë të fyryrës - Kërkesat, provat, marketimi
English
Published 
2013-05-13 
30 
29 € 
PDF
Blej
Helmetat mbrojtëse për drejtuesit dhe pasagjerët e mjeteve motorike që lëvizin në dëborë dhe të slitave të garave
English
Published 
2013-05-13 
37 
32 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Apatate sespirimi shpëtimi me vetëpërmbajtje dhe me qark të hapur -Respiratory protective devices -Self -contained closed -circuit breathing apparatues for escape -Requirements, testing, marking
English
Withdrawn 
2013-05-13 
18 
22 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 2 : Kërkesat për këpucët rezistente ndaj produkteve kimike në kushtet laboratorike
English
Published 
2022-07-21 
27 
28 € 
PDF
Blej
Këpucët që mbrojnë kundër kimikateve - Pjesa 2: Kërkesat për kontakt të kufizuar me kimikate
English
Withdrawn 
2013-05-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 3 : Kërkesat për këpucët me shkallë të lartë rezistueshmërie ndaj produkteve kimike në kushtet laboratorike
English
Published 
2022-07-21 
24 
26 € 
PDF
Blej
Këpucët që mbrojnë kundër kimikateve - Pjesa 3: Kërkesat për kontakt të zgjatur me kimikate
English
Published 
2014-09-30 
24 
26 € 
PDF
Blej
Helmetat per kanotazh dhe per sportet e ujrave te embla
English
Published 
2013-11-26 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pajisje për frymëmarrje -Pajisje për frymëmarrje në zhytje me qark të hapur me vetëpërmbajtje për tu përdorur me Nitrox dhe oksigjen të ngjeshur -Kërkesat, provat, markimi
English
Published 
2017-12-01 
35 
31 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Gjysmëmaskat dhe çerekmaskat -Kërkesat, prova, markimi
English
Published 
2014-09-30 
17 
22 € 
PDF
Blej
Mbrojtëset prej gurri për garat me motoçikleta jashtë rrugëve të vendosura për të mbrojtur motoçiklistët nga gurrët dhe nga copat e gurrëve -Kërkesat dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2022-07-21 
24 
26 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Veshëmbathjet për mbrojtje nga mjediset e ftohta
English
Published 
2014-09-30 
22 
25 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse - Mbrojtëset e kyçit, të pëllëmbës, të gjurit dhe të bërrylit për përdoruesit pajisjeve të sporteve me top në formë rruli
English
Published 
2022-07-21 
10 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse - Kërkesat e performancës dhe metodat e testimit për veshjet mbrojtëse kundër agjentëve infektivë
English
Published 
2014-09-30 
25 
26 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Kërkesa për performancën dhe metodat e provave për veshjet mbrojtëse kundra agjentëve infektivë
English
Published 
2014-09-30 
60 
38 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Pajisje për zhytje, autonome, me qark të mbyllur
English
Published 
2017-12-01 
22 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Bashkuesit e gypave -Kërkesat, prova, markimi
172 gjetur, faqja3 nga9 Shtyp rezultatin e kërkimit      
3