Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2017-10-18 
107 
51 € 
PDF
Blej
Enë presioni të thjeshta të pa djegëshme të projektuara për mbajtjen e ajrit ose të azotit - Pjesa 1: Enë presioni për qëllime të përgjithshme
English
Published 
2011-05-30 
44 
34 € 
PDF
Blej
Enë të thjeshta nën presion të lartë, pa ngrohje, për mbajtje azoti ose ajri -Pjesa 2 : Specifikimi për enë nën presion për frena me ajër dhe sisteme ndihmëse për automjete me motorr dhe për rimorkjot e tyre
English
Published 
2011-05-30 
45 
34 € 
PDF
Blej
Enë të thjeshta nën presion të lartë, pa ngrohje, për mbajtje azoti ose ajri -Pjesa 3 : Enë çeliku nën presion, të destinuara për pajisje frenimi me ajër dhe pajisje pneumatike ndihmëse për lokomotiva dhe vagona hekurudhorë
English
Published 
2011-05-30 
36 
32 € 
PDF
Blej
Enë të thjeshta nën presion të lartë, pa ngrohje, për mbajtje azoti ose ajri -Pjesa 4 : Enë prej aliazhi alumini nën presion, të destinuara për pajisje frenimi me ajër dhe pajisje pneumatike për lokomotiva dhe vagona hekurudhorë
English
Withdrawn 
2008-05-14 
40 
32 € 
PDF
Blej
Provat e kualifikimit të saldatorëve -Saldimi me shkrirje -Pjesa 1 : Çeliqet (EN 287 -1 : 2004)
English
Withdrawn 
2008-05-14 
35 
31 € 
PDF
Blej
Specifikimi dhe kualifikimi i procedurave të saldimit për materialet metalike -Prova e procedurës së saldimit -Pjesa 1 : Saldimi me hark dhe me gaz i çeliqeve dhe saldimi me hark i nikelit dhe i lidhjeve të nikelit
English
Published 
2020-12-24 
39 
32 € 
PDF
Blej
Specifikimi dhe kualifikimi i procedurave të saldimit për materiale metalike. Prova e kualifikimit të proedurës së saldimit - Pjesa 2:Saldimi me hark i aluminit dhe lidhjeve të aluminit (ISO 15614-2:2005)
7 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1