Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-12-08 
23 
25 € 
PDF
Blej
Burime të jashtëme ushqimi a.c. – d.c. dhe a.c. – a.c. - Përcaktimi i fuqisë pa ngarkesë dhe efiçencës mesatare të mënyrave aktive
1 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1