Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

87/404/EEC

Lidhje të dobishme

Titulli Shqip

Enë të thjeshta trysnie

Titulli Anglisht

Simple pressure vessels

Informacion shtesë

NULL