Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 12895:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 12895:2012
SK EN ISO 12895:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2012-09-27
I tërhequr: 2017-04-28
Regjistri Kombëtar: 95/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12895:2000
CEN/TC 150
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Rimorkiot për mirëmbajtje -Përputhshmëria elektromagnetike

Titulli Anglisht

Industrial trucks - Electromagnetic compatibility

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard applies to industrial trucks regardless of the power source (called only trucks) as defined in ISO 5053, variable reach trucks and their electrical/electronic systems when used in Residential, Commercial, Light Industry and Industrial Environment (see EN 50081-1:1992 and EN 61000-6-2:1999). This standard defines : - the requirements and the limit values for electromagnetic emission and immunity ; - the procedure and criteria for testing trucks and their electrical/electronic systems. This standard does not cover: - trucks intended for use outside the electromagnetic environments specified above; - trucks intended for use on public highway with maximum speed exceeding 25 km/h; - driverless industrial trucks and their systems;- interaction between systems on the trucks; - interference to on-board radio equipment; - equipment connected to AC-mains which is only used when the truck is not being operated (e.g. on board charger)

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 12895:2017 replaces SK EN ISO 12895:2012 - 2016-07-22

Shënimet

Ky standard shfuqizohet nga edicioni i ri!