Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 7622-1:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 7622-1:2012
SK EN ISO 7622-1:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 6
Publikuar: 2012-09-27
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 7622-1:2013
CEN/TC 188
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Shiritat me kordonë çeliku për konvejerët -Provat e tërheqjes gjatësore -Pjesa 1 : Matja e zgjatimit

Titulli Anglisht

Steel cord conveyor belts - Longitudinal traction test - Part 1: Measurement of elongation (ISO 7622-1:2013)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 7622-1:2013 specifies a method for the determination of the elongation of steel cords constituting the carcass of conveyor belts, when subjected to a force corresponding to 10 % and 60 % of the specified tensile strength. It applies exclusively to conveyor belts with a steel carcass.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.