Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 55020:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 55020:2011
SK EN 55020:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 95
Publikuar: 2011-09-19
I tërhequr: 2017-11-13
Regjistri Kombëtar: 82/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 55020:1988
CLC/TC 210
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Marrësa dhe pajisje shoqëruese të transmetimeve televizive dhe radio Karakteristika të imunitetit -Kufij dhe metoda te matjes

Titulli Anglisht

Immunity from radio interference of broadcast receivers and associated equipment

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2018-06-18 
107 
51 € 
PDF
Blej
Marrësa dhe pajisje shoqëruese të transmetimeve televizive dhe radio Karakteristika të imunitetit -Kufij dhe metoda te matjes
English
Withdrawn 
2010-09-10 
95 
48 € 
PDF
Blej
Marrësa dhe pajisje shoqëruese të transmetimeve televizive dhe radio -Karakteristika të imunitetit -Kufij dhe metoda të matjes