Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 61280-4-1:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 61280-4-1:2011
SK EN 61280-4-1:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 69
Publikuar: 2011-09-19
I tërhequr: 2017-11-25
Regjistri Kombëtar: 82/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61280-4-1:2004
CLC/SR 86C
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Proçedura prove të nensistemeve të telekumunikacionit me fibër optike -Pjesa 4 -1 : Impiant kabllosh të instaluara -Matja e dobësimit në multimodë

Titulli Anglisht

Fibre-optic communication subsystem test procedures - Part 4-1: Cable plant and links - Multimode fibre-optic cable plant attenuation measurement

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Establishes preferred measurement principles and practices to assure that meaningful data describing the optical loss performance of installed cable plants can be obtained.It is not intended for component testing, it does not define those elements of an installation that need to be measured. This procedure is a specific test associated with EN 61281-1. This procedure can be used to measure the optical loss between any two passively connected points, including end terminations, of a multimode optical fibre cable plant.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-06-24 
14 
18 € 
PDF
Blej
Procedura të provës bazë të nënsistemit të komunikimit me fibër optike-Pjesa 1-1: Procedurat e provës për nënsistemet e përgjithshme të komunikimit-Matja e fuqisë optike të transmetuesit në dalje për kabllot me fibra optike njëformëshe
English
Published 
2011-09-19 
49 
36 € 
PDF
Blej
Proçedura prove të nensistemeve të telekumunikacionit me fibër optike -Pjesa 2 -3 : Sisteme shifrore -Matja e variacioneve të ngadalta (Wander) dhe me të shpejta (jitter)
English
Withdrawn 
2011-04-25 
26 
26 € 
PDF
Blej
Procedurat e provës së nënsistemit të komunikimit me fibra optike -Pjesa 2 -9 : Sistemet dixhitale -Matja e raportit të sinjalit optik me zhurmën për sisteme të pleksëzuar me gjatësi vale të kondensuar
English
Published 
2018-06-18 
26 
26 € 
PDF
Blej
Procedurat e provës së nënsistemit të komunikimit me fibra optike-Pjesa 2-9: Sistemet dixhitale-Matja e raportit të sinjalit optik me zhurmën për sisteme të pleksëzuar me gjatësi vale të kondensuar
English
Withdrawn 
2018-06-18 
66 
42 € 
PDF
Blej
Proçedura prove të nënsistemve të telekomunikacionit me fibër optike-Pjesa 4-1: Impiant kabllosh të instaluara-Matja e dobësimit në multimode