Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 62343-5-1:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 62343-5-1:2011
SK EN 62343-5-1:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 25
Publikuar: 2011-09-19
I tërhequr: 2018-07-12
Regjistri Kombëtar: 82/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 62343-5-1:2009
CLC/SR 86C
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Module dinamike -Metoda prove -Pjesa 5 -1 : Barazues me pjerrësi dinamike I amplifikimit -Matja e kohës së përgjigjës

Titulli Anglisht

Dynamic modules - Test methods - Part 5-1: Dynamic gain tilt equalizer - Response time measurement

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 62343-5-1:2009(E) contains the measurement method of response time for a dynamic gain tilt equalizer (DGTE) to change its gain tilt from an arbitrary initial value to a desired target value.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-06-24 
18 
22 € 
PDF
Blej
Module dinamike-Pjesa 1-3: Standard performance-Rrafshues dinamik me hap fitimit (i pa pajisur me bashkues)