Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 62330-2:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 62330-2:2011
SK EN 62330-2:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 47
Publikuar: 2011-09-19
Regjistri Kombëtar: 82/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 62330-2:2004
CLC/TC 100X
Çmim: 36 €Titulli Shqip

Sistem regjistrimi shofrore skanim elikoidal me video kasetë që përdor shirit magnetik 12,65 mm (0,5 in) -Format HD -D5 -Pjesa 2 : Format I ngjeshur

Titulli Anglisht

Helical-scan digital video cassette recording system using 12,65 mm (0,5 in) magnetic tape - Format HD-D5 - Part 2: Compression format

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of EN 62330 defines the encoding process of the HD-D5 video compression and its data format for the 1 080/59,94i system (hereinafter referred to as the 1 080i system) and the 720/59,94p system (hereinafter referred to as the 720p system).

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2011-09-19 
69 
42 € 
PDF
Blej
Sistem regjistrimi shifrore skanim elikoidal me video kasetë që përdor shirit magnetik 12,65 mm(0,5 in) -Format HD -D5 -Pjesa 1 : Specifikimet VTR
English
Published 
2011-09-19 
13 
18 € 
PDF
Blej
Sistem regjistrimi shifrore skanim elikoidal em video kasetë që përdor shirit magnetik 12,65 mm (0,5 in) -Format HD -D5 -Pjesa 3 : Formati I rrymes se të dhënave